Werkwijze & tarieven

Werkwijze

Tijdens een intake gesprek van gemiddeld één uur, bespreken we op locatie  jouw wensen en krijg ik inzicht in wat ik voor je kan doen. Vervolgens stuur ik een vrijblijvende offerte met daarin een korte omschrijving van de werkzaamheden en het aantal uren dat ik verwacht nodig te hebben om samen met jou alle werkzaamheden uit te voeren.

Wanneer je met de offerte akkoord gaat, plannen we de benodigde dagen/uren in.

De spullen die overblijven worden op een zodanige manier opgeborgen dat jij ze makkelijk kan (terug)vinden en er weer optimaal plezier van hebt. Wat weg gaat krijgt een nieuwe bestemming. Hierbij kun je denken aan een antiek-, kringloop- of 2e handswinkel, groene kleding of schoenenbak een goed doel, of de prullenbak.

Tarieven

Een intake gesprek duurt gemiddeld één uur en de kosten hiervan zijn € 35. Wanneer we samen aan de slag gaan worden deze kosten niet in rekening gebracht. Het uurtarief is € 55,- (BTW vrij). Het aantal uren dat jouw project nodig heeft hangt af van jouw persoonlijke wensen en situatie.

PGB

Heb je een PGB met een indicatie voor ‘begeleiding’ dan kunnen de kosten van mijn diensten meestal uit dit budget betaald worden. Wil je meer weten over een PGB en de mogelijkheden, kijk dan op de website van Per Saldo of CIZ.