Diensten

Diensten voor particulieren en bedrijven

Wat kan ik voor u doen? Met mijn praktische ondersteuning en tips kunnen we samen aan de slag om u privé of zakelijk meer structuur te geven. Zo ontstaat er meer rust en ruimte. U zult meer energie en tijd overhouden om te genieten van de dingen die u belangrijk vindt en/of graag doet.

Opruimen

Het maakt niet uit hoe groot of klein uw hulpvraag is. Het kan gaan om een kast, zolder, zitkamer of uw hele huis. Samen gaan we aan de slag. Met een eenvoudige methode leert u snel en efficiënt opruimen. Ik help met keuzes maken. U beslist zelf wat u bewaart, weggooit of weggeeft. We ordenen uw spullen en gebruiken daarbij een indeling die voor u handig en werkbaar is. Uw spullen krijgen een vaste en logische plaats zodat u ze makkelijk (terug) vindt. Dit zal u uiteindelijk veel tijd en energie besparen. Er zal meer rust en ruimte ontstaan, ook in uw hoofd.

Werkplek

Loopt u er tegenaan dat uw kantoor niet praktisch is ingericht of is het rommelig, ook op uw bureau? Ik kan u helpen om uw werkplek te ordenen, het efficiënt in te richten en leer u een clean desk methode. Dit neemt veel stress weg. Zo kunt u productiever zijn in uw werk.

Administratie

Heeft u moeite met het ordenen/opzetten van uw administratie? Met mijn hulp zetten we een bij u passend systeem op waarmee u vervolgens zelf (weer) makkelijk verder kunt. Indien gewenst, bijvoorbeeld wegens chronisch tijdgebrek of omdat het u om een andere reden niet lukt, kunt u mij ook periodiek inhuren voor het bijhouden van de gezamenlijk opgezette administratie.

Digitaal ordenen

E-mail komt (vaak) ongevraagd en met grote hoeveelheden bij ons binnen. Ik kan u leren hier efficiënter mee om te gaan, zodat het u minder tijd kost om uw mailbox bij te werken. Ook kunnen we desgewenst uw inbox en digitale mappen ordenen.

Verhuizen

Eén van de meest stressvolle gebeurtenissen voor veel mensen is verhuizen. Vooraf uitzoeken welke spullen meegaan en welke een andere bestemming krijgen of weg mogen scheelt veel in- en uitpak werk. Zo ziet u bij aankomst alleen terug wat voor u belangrijk is. Ik kan u helpen met de voorbereidingen zodat u veel tijd bespaart en opgeruimd begint op de nieuwe locatie.

Ook bij samenwonen of scheiden kan ik u bijstaan om enerzijds van twee huishoudens één te maken of juist te helpen om uw inboedel, bij uw nieuwe situatie passend, compleet te maken.

Staat uw opruimvraag er niet bij?
Neem gerust contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.