Diensten

Diensten voor particulieren en bedrijven

Wat kan ik voor je doen? Met mijn praktische ondersteuning en tips kunnen we samen aan de slag om je privé of zakelijk meer structuur te geven. Zo ontstaat er meer rust en ruimte. Je zult meer energie en tijd overhouden om te genieten van de dingen die je belangrijk vindt en/of graag doet.

Opruimen

Zie je door de bomen het bos niet meer? Met een eenvoudige methode leer ik je snel en efficiënt opruimen. Ik help met keuzes maken. Jij beslist zelf wat je bewaart, weggooit of weggeeft. De overgebleven spullen krijgen een vaste en logische plaats zodat je ze makkelijk (terug) vindt. Je zal meer rust en ruimte ervaren, ook in je hoofd.

Werkplek

Is je kantoor niet praktisch ingericht of is het rommelig, ook op je bureau? Ik kan helpen de werkplek te ordenen, efficiënt in te richten en leer je tegelijkertijd een clean desk methode. Dit neemt veel stress weg. Zo kunt jij productiever zijn in je werk.

Administratie

Heb jij moeite met het ordenen/opzetten van je administratie? Met mijn hulp zetten we een bij jou passend systeem op waarmee je vervolgens zelf (weer) makkelijk verder kunt. Indien gewenst, bijvoorbeeld wegens chronisch tijdgebrek of omdat het om een andere reden niet lukt, kunt je mij ook periodiek inhuren voor het bijhouden van de gezamenlijk opgezette administratie.

Digitaal ordenen

E-mail komt (vaak) ongevraagd en met grote hoeveelheden bij ons binnen. Ik kan je leren hier efficiënter mee om te gaan, zodat het minder tijd kost om jouw mailbox bij te werken. Ook kunnen we desgewenst je inbox en digitale mappen ordenen.

Verhuizen

Eén van de meest stressvolle gebeurtenissen voor veel mensen is verhuizen. Vooraf uitzoeken welke spullen meegaan en welke een andere bestemming krijgen of weg mogen scheelt veel in- en uitpak werk. Zo ziet je bij aankomst alleen terug wat voor jou belangrijk is. Ik kan helpen met de voorbereidingen zodat je veel tijd bespaart en opgeruimd begint op de nieuwe locatie.

Ook bij samenwonen of scheiden kan ik jou/jullie bijstaan om enerzijds van twee huishoudens één te maken of juist te helpen om de inboedel, bij de nieuwe situatie passend, compleet te maken.

Staat jouw opruimvraag er niet bij?
Neem gerust contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.