Over Valérie

Na mijn middelbare school heb ik diverse opleidingen gevolgd en ben ik op verschillende terreinen werkzaam geweest, waardoor ik van vele markten thuis ben. Ik ben erg geïnteresseerd in mode en vormgeving en heb daar dan ook veel ervaring in opgedaan.

Op mijn drieëntwintigste besloot ik het avontuur op te zoeken en een jaar naar Australië te gaan. Dat bracht een heleboel mooie en leerzame ervaringen met zich mee. Toen ik terugkwam wilde ik graag blijven reizen en heb dat met veel plezier als stewardess gedaan. Na de geboorte van mijn oudste zoon (20 jaar geleden) besloot ik op de grond te blijven. Ook nu, met de twee jongsten van tien en acht jaar erbij, is het werken als zelfstandige ideaal te combineren.

In 2004 ben ik als Personal Organiser begonnen omdat ik in mijn omgeving merkte dat er echt behoefte was aan hulp op dit gebied. Vrienden, familie en bekenden schakelden regelmatig mijn hulp in bij verhuizingen en reorganisaties en waren zeer tevreden met het resultaat. Daaruit is het idee ontstaan om deze diensten professioneel aan te bieden.

Van opruimen en structureren krijg ik heel veel energie, erg aanstekelijk zodat ik jou hierin goed kan stimuleren en motiveren. Ik kan goed luisteren, ben positief en oplossingsgericht ingesteld, hou van aanpakken en heb jouw belang altijd voorop staan.
De blijheid en de opluchting van klanten vooral als we klaar zijn, zijn iedere keer weer mooi om te ervaren en een belangrijk aandeel in de voldoening die ik uit mijn werk haal. Ik verheug me erop met jou aan de slag te gaan!

Sinds september 2004 ben ik officieel gecertificeerd als Professional Organiser.